Juridisk Mesterskap i Fotball 2014

Tekst: Tom Inge Fossdal, Juridisk idrettsklubb (JIK)  Foto: JIK

Suksessen gjentas for tredje år på rad – hvem blir jussens beste herre- og kvinnelag i fotball, og vinner av en fotballtur til en av Europas fotballhovedsteder?

På et studium hvor opptakskravene nærmest tilsier forsaking av sportslige aktiviteter, skulle man tro at koordinasjon og ballferdigheter har måttet gå på bekostning av lynende intelligens. Slik er det imidlertid ikke blant studentene på de juridiske fakultet, og derfor arrangeres for tredje år på rad Juridisk Mesterskap i Fotball.

JIK fotballturnering 2013

Bilde fra fjorårets turnering

Fjorårets cup ble en gedigen suksess med nesten 200 deltakere. Sindige bergensere og sjenerte nordlendinger glimret med sitt fravær, men vi håper at også utkantsuniversitetene tar turen til Tigerstaden for årets mesterskap.

I tillegg til tung sportslig prestisje til vinnerne, samt freshe premier, ble det i fjor foretatt en trekning av tur til New York til to av deltakerlagene. Også i år tar hovedsponsorene, advokatfirmaet CLP, Subway, Eqology og Hofseth Biocare, på seg spanderbuksene og sender to heldige lag på tur. Hvilken toppkamp i Premier League vinnerne får oppleve, er ennå ikke spikret, men at dette blir en opplevelse du vil få med deg, står skrevet i stein.

Turneringen avholdes lørdag 8. februar 2014, også denne gangen i Vallhall Arena – en av Norges største innendørs kunstgressbaner. Det arrangeres separat herre- og kvinnecup, hvor hvert lag må stille med minst fem spillere (maks antall ti). For de litt mindre talentfulle fotballspillerne vil det bli rikelig med muligheter for å vise alternative ballferdigheter og koordinasjon utover kvelden på en storslagen fest på et av byens bedre utesteder.

Påmelding til turneringen startet 6. januar 2014, og gjøres ved e-post til jikfotball@live.no. Vi trenger lagnavn, navn på spillere, fakultet og en kontaktperson. Sjekk ut Facebook og plakater på din lesesal for mer info om turneringen og påmelding!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Arrangement, JIK og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s