Søk Consilium

Tekst: Christina Grøsfjeld, Consilium

Congregatio Forensis

Vil du være med å starte noe helt nytt? Vil du være med på å forme fremtiden for en hel forening? Tørr du å ta en utfordring?

Congregatio Forensis har de siste årene vokst enormt på alle måter, og vi ser stadig et større behov for en gruppe som jobber mot markedsføring og bevisstgjøring. Det arrangeres mer og mer for studentene hvert år i regi av de forskjellige undergruppene, noe som gjør det nødvendig med en stødig og rutinert informasjonsflyt. Foreningen er også opptatt av å ivareta Forensis sitt gode rykte i næringslivet og ikke minst gjøre Forensis enda mer kjent. Dette trengs det ressurser til for å opprettholde og forbedre. Derfor starter vi i år opp en ny gruppe som skal jobbe med markedsføringen av foreningen, både internt blant studentene og eksternt mot næringslivet. Gruppen Consilium (markedsføringsgruppa) har allerede en stabil grunnmur i form av Forensis som forening i ryggen, men vi vil at Congregatio Forensis skal bli en enda sterkere merkevare som alle innen bransjen vet hva er.

Mange av arbeidsoppgavene er allerede planlagt, men som en helt ny gruppe vil alle nye medlemmer være med på å bestemme hvordan vi vil jobbe, hvor mye hver vil jobbe, hva de vil jobbe med osv. Noen av planene er å skaffe bidragsytere som kan gi fordeler til alle medlemmer av Forensis, arrangere PR-stunts som f.eks. en Påskejakt (som du vil få vite mer om etter hvert), designe og lage «foreningsplagget», som alle medarbeidere vil bruke når de representerer Forensis, skaffe omtale i medier, forbedre og utvikle internettsiden, facebooksiden og appen og mer. I tillegg vil vi bistå undergruppene i deres arbeid med informasjonsflyt og promotering.

Vi trenger nå ca 10 studenter som kan starte opp denne gruppen i regi av styret. Vi trenger kreative, engasjerte, sosiale og ambisjonsrike studenter som har lyst til å starte noe helt nytt. Gruppen vil jobbe tett sammen, og det vil arrangeres sosiale interne arrangementer for å kunne ha et godt samhold.

Vil du vite mer kan du kontakte Christina på 93014487 eller på e-mail: cgroesfjeld@mail.com

Søknad:
Send kort introduksjon av deg selv om hvorfor du vil være en del av Consilium til cgroesfjeld@gmail.com

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Congregatio Forensis, Studentforening og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s