Juridisk Mesterskap i Fotball 2014

Tekst: Erik Styren, JIK     Foto: JIK

På de olympiske lekers åpningsdag ble det avholdt et minst like prestisjefullt arrangement i Vallhall. Over 200 jusstudenter fylte en av landets største fotballhaller i kampen om å bli det beste juslaget i landet.

Tradisjonen tro inviterte Jusstudentenes Idrettsklubb og advokatfirmaet CLP til Juridisk Mesterskap i Fotball, hvor spillesugne jusstudenter fikk vist frem det ypperste av balltalent fakultetene har å by på. Man skulle tro at lange dager på lesesalen legger en demper på fysisk form og fotballferdighet hos den typiske jusstudent, men det var lite som vitnet om det lørdag ettermiddag.

I herreklassen gikk Team Frede ubeseiret gjennom gruppespillet, og tok seg til finalen etter overbevisende kamper i sluttspillet. På motsatt banehalvdel stod De ufravikelige, men også disse kom til kort mot Team Frede som dermed kunne kysse årets vandrepokal.

På damesiden vant sponsorlaget Subway for andre året på rad. JIK jentefotball imponerte med både en andre- og tredjeplass i turneringen, og seiler opp som storfavoritt til neste års turnering.

Kvelden ble avsluttet på Baroque, hvor de mindre talentfulle fotballspillerne fikk vist alternative ferdigheter til langt på natt. For å løfte stemningen ytterligere trakk hovedsponsoren CLP et vilkårlig gutte- og jentelag, som blir sendt til England for å overvære gulljagende Liverpool mot Tottenham.

JIK-fotball og CLP vil det med det takke alle jusstudenter for glitrende innsats, og vi gleder oss allerede til neste år.

Vinnerlaget, Subway

Vinnerlaget, Subway

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Arrangement, Foreninger, Innhold, JIK og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s