Nye medlemmer og muligheter

Tekst: Sebastian Mæhlum, leder Congregatio Forensis   Foto: Agnete Nummedal

På sedvanlig vis startet vi i Congregatio Forensis året med å være til stede i fadderuken. Her er vi opptatt av å gi de nye studentene et innblikk i hvordan vi driver som forening, gjennom å holde presentasjon av foreningen og ved å stille med den beste standen på «Runden». I år stilte vi på runden med gavekort til tre studenter som meldte seg inn som medlemmer i Congregatio Forensis.
De heldige som ble trukket ut til et 1000-kroners gavekort fra Per Magnussen Bokhandel var Audun, Malin og Tomas. Vi håper at gavekortet vil komme godt med, og at dere får gleden av å delta på alle våre arrangementer i studietiden dere har foran dere!

Våre nye medlemmer og heldige gavekortvinnere er (f.v.) Malin, Tomas og Audun. Her sammen med CF-leder Sebastian Mæhlum.

Våre nye medlemmer og heldige gavekortvinnere er (f.v.) Malin, Tomas og Audun. Her sammen med CF-leder Sebastian Mæhlum.

Byens billigste og triveligste bokhandel holder til fem minutters gange fra Domus Nova. Sjekk ut deres nettside ord.no eller Facebook-side for å holde deg oppdatert!

Husk også å holde deg oppdatert på hva som skjer i foreningen vår ved å like oss på Facebook eller ved å laste ned vår app (tilgjengelig i både Android og iOS).

God helg!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Congregatio Forensis, Foreninger, Studentforening og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s