JSU

JSU-lgoStudentpolitikk
Juridisk studentutvalg (JSU) er det øverste studentpolitiske interesseorganet for jusstudentene ved Det juridiske fakultet, Universitetet i Oslo. JSU er representert i alle organer som har betydning for studentene ved fakultetet, for eksempel FakultetsstyretPMR og Studentparlamentet. Grunnlaget for vår virksomhet er univl. § 4-1.

JSU fronter dine saker ovenfor fakultetet. Vi jobber særlig for at undervisningen og det faglige innholdet i studiet skal holde høyest mulig nivå. Dessuten arbeider vi for å forbedre det fysiske og psykiske arbeidsmiljøet på fakultetet. JSU er også svært opptatt av prøvingsformer og eksamen. Lik Facebook-siden vår fb.com/jsuoslo for nyttig informasjon som angår deg og din studiehverdag og som du kanskje mener noe om.

For best å kunne representere studentene er det viktig at JSU har en god dialog med studentmassen ved fakultetet. Vi inviterer deg til å kontakte oss hvis du har forslag, spørsmål eller andre henvendelser! Har du lyst til å være med på å gjøre en forskjell for studentene og få nyttig organisasjonserfaring? Still til valg i JSU på vårt allmøte! Alt vi krever er at du sier et par ord om deg selv og hva du synes er viktig, og det er lav terskel for å bli valgt.

Allmøtet
Allmøtet, som avholdes midt i hvert semester, er jusstudentenes folkeforsamling. Det er Allmøtet som fastsetter JSUs vedtekter, og det er her studentene kan være med på å bestemme hva JSU skal jobbe med. På Allmøtet redegjør JSU for utført arbeid og pengebruken det foregående semesteret. Dessuten velges JSUs ti medlemmer fra Allmøtet.

Alle semesterregistrerte studenter ved fakultetet har møte-, forslags- og stemmerett på Allmøtet og kan stille til valg til JSU.

JSU-ekspedisjonen og JSU-sekretariatet
Åpningstider resepsjon: Mandag-fredag 0930-14.30 i semesteret.

I tillegg til å bedrive studentpolitikk, administrerer JSU bokskapsordningen, håndhever lesesalsreglementet og selger hjelpemidlene til eksamen, f.eks. lovsamlingen og domssamlingen, som alle jusstudenter må ha. Reservasjon av fast leseplass og kjøp av bokskap og hjelpemidler kan du gjøre i JSU-ekspedisjonen i Domus Academica (Urbygningen). Ekspedisjonen holder åpent hele semesteret mandag-fredag klokken 09.30-14.30 og tar også imot generelle henvendelser til JSU. Den daglige driften tar JSU-sekretariatet seg av. Disse er fast ansatte og lønnet av UiO, bortsett fra regnskapsfører, som JSU selv lønner.

Kontakt oss
fb.com/jsuoslo
utvalget@jsu.no
22 85 93 07 når Utvalget er tilstede
22 85 93 60 i ekspedisjonens åpningstider

bestilling@jsu.no for bestilling av hjelpemidler

Ønsker du å motta viktig informasjon fra JSU i innboksen? Send en e-post til epostliste@jsu.no for å melde deg på vår e-postliste!

Besøksadresse: Karl Johans gate 47 Domus Academica (Urbygningen)0162 Oslo

Postadresse: Postboks 6706 St. Olavs plass 0130 Oslo

Dette er JSU våren 2014
Hanne Hjemdal (leder)
Marthe Oldernes (nestleder)
Maja Kleive (økonomiansvarlig)
Juni Nyheim Solbrække
Andreas Bjørklund
Mads Baardseth
Sahana Sriskandarajah
Elin Paulsen
Kristoffer Lien Heitmann
Alf-Erik Øritsland

JSU-sekretariatet
Mandagssekretær: Maryam Abbas
Tirsdagssekretær: Nils-Erik Aasen Flatø
Onsdagssekretær: Katrine Anemone Richter
Torsdagssekretær: Øystein Rennesund
Fredagssekretær: Anders Kjølberg Evensen
Regnskapsfører: Espen Kheradmandi

Bankkontonummer 1602.49.51948 i DNB

Organisasjonsnummer NO 875 581 732 MVA

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s