Samarbeidspartnere

Wiersholm
Wiersholm, logo Wiersholm er et advokatfirma som er i aller fremste rekke blant norske forretnings­advokater. Deres advokater er spesialister innenfor alle sentrale forretningsjuridiske fagområder.

Wiersholm er Congregatio Forensis’ hovedsponsor, og bidrar blant annet med pensumrelevante artikler til Pacta.

JURK
 JURKJURK er et politisk uavhengig studentrettshjelpstiltak som jobber for likestilling.

Organisasjonen drives av daglig leder, kontormedarbeider, fagrådgivere og saksbehandlere som er jusstudenter. Organisasjonens overordnede organer er generalforsamling og eksternt styre.

JURK er inndelt i følgende saksbehandlingsgrupper: Vold, gjeld og mishandling, Arbeid, Trygd og sosial, Bolig og utlendingsrett, og Familie.

Juss-Buss
JussBuss,logoJuss-Buss er et rettshjelpstiltak som drives av jusstudenter fra Det juridiske fakultet ved Universitetet i Oslo. Driften på Juss-Buss startet som et forskningsprosjekt i 1971. Det viste seg at det var et stort behov blant folk flest for juridisk rådgivning, og som et resultat av dette fortsatte driften i Juss-Buss. I dag er teller Juss-Buss rundt 30 medarbeidere. De er alle studenter.

JIK – Jusstidentenes idrettsklubb
JIKJIK er det sunne alternativet for studenter ved det Juridiske fakultet, UiO. Klubben består av flere ulike idretter som generelt setter det sosiale høyere enn styrke og ferdigheter.

JIK har idag tilbud i idrettene; tennis, håndball, innebandy, klatring, futsal, jentefotball og squash. Dessuten har de et eget fotballag, med årlige uttak, som spiller seriespill. I løpet av året arrangerer JIK flere turneringer og arrangementer.  Ta kontakt på jikoslo@live.no eller se deres facebookside.

Ønsker din forening, institusjon eller selskap å bidra til PACTAnett? Ta kontakt på pacta@forensis.no

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s